Concentrat, Izolat și Hidrolizat Beverly Nutrition

Proteina noastra Concentrat, Izolat și Hidrolizat

Concentrat, Izolat și Hidrolizat descoperă materia noastră primă

Concentratul de proteina din zer

Concentratul proteina din zer este cea mai comună formă proteica de zer și este adesea folosit pentru a introduce o cantitate mai mare de proteine în dietă, cu scopul de a maximiza hipertrofia musculară. În timp ce izolatul proteic este compus în general din mai mult de 90% de proteină pură, concentratul atinge maximum 85%.Această diferență se datorează faptului că concentratul proteic din zer conține mai mulți carbohidrați (în formă de lactoză) și calorii decât cel izolat, aceste două formule pot fi folosite deasemenea împreună pentru pregătirea shake-urilor sau a înlocuitorilor alimentari. Deși nivelul de concentrație este mai scăzut, este o proteină de calitate bună (atâta timp cât persoana nu are intoleranță la lactoză), deoarece concentratul din zer este bogat în aminoacizi esențiali. Se recomandă consumul concentratului la micul dejun sau după antrenament.

 

Proteina Concentrat, Izolat și Hidrolizat Beverly Nutrition

Proteina Concentrat, Izolat și Hidrolizat Beverly Nutrition

Izolatul proteic din zer

Proteina izolată din zer asigură cel mai înalt nivel de puritate, gram pe gram de produs, ajungând la nivele> 92%. Se obține din procesarea ulterioară a WPC și, prin urmare, se dobândește o proteină extrem de redusă în grăsimi și carbohidrați, cu nivele minime de lactoză sau, în unele cazuri neînsemnate, destinată unui public mai select. În afara de aceasta, în mod normal, nu prezintă probleme digestive sau disconfort stomacal.

Pentru persoanele care duc un control minuțios al alimentației cu scopul de a defini musculatura, această proteină este cea mai optimă. Dealtfel, o persoană care nu are acest scop în minte dar caută pur și simplu o contribuție proteică, ar putea sa utilizeze acest tip de proteină.

Hidrolizat proteic din zer

Hidrlolizatul proteic din zer se obține în urma unui proces enzimatic numit hidroliza care descompune moleculele de proteină pentru a le reduce. Au o valoare biologică ridicata, iar absorbția lor este cea mai rapidă din toate.

Procesul de hidroliză constă în descompunerea lanțurilor de proteine mai mari în lanțuri peptidice mai mici. Aceste peptide de proteine mai mici sunt digerate mai rapid, ceea ce accelerează aprovizionarea cu aminoacizi    a mușchilor. În acest fel, proteina izolată din zerul hidrolizat este o opțiune excelentă pentru consumul imediat după antrenament, deoarece favorizează recuperării și creșterii musculare.

Compoziția zerului din lapte

Zerul, la rândul său, este alcătuit din două tipuri de proteină: 20% zer și 80% cazeină. Diferența dintre cele două tipuri de proteină va fi rata de absorbție, zerul fiind partea cea mai rapidă, în timp ce cazeina mult mai rezistentă, necesitând până la 7 ore pentru livrarea aminoacizilor. Oricare din aceste doua tipuri de proteină pot fi consumate depinzând de interesele fiecăruia.

Descarcã catalogul nostru

Beverly Nutrition